Valgets kval…

Driver og lurer på om jeg skal flytte bloggen min til blogg.no eller noe sånt. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har fått akkurat dét for meg, men jeg hater liksom wordpress mer og mer. Ingen av designene er slik jeg vil ha dem. Blogg.no er kanskje ikke dritlekkert det heller, men liksom, man kan i alle fall lage selv der, sort of. Velge størrelse på header selv, velge skrifttype selv (det er jeg veldig fan av! er ikke så stor fan av seriffer) og så er jo adressen enklere enn wordpress.com, liksom.

Så hjelp, what to do?

beholde ingvill.wordpress.com
begynne å bruke blogg.no
begynne å bruke blogspot
noe helt annet?

Gjennomført uviktig egentlig, men jeg klarer liksom ikke å bestemme meg helt. WordPress er jo helt okei, men jeg hater utseendet og kanke css og vil ikke betaaale for å bruke css! Bleeeeh.

to_blog_or_not_to_blog

jaja, ingen bryr seg vel noe særlig uansett. :p

Reklamer

1 kommentar

Filed under Miscellaneous

One response to “Valgets kval…

  1. Jeg er også dritlei av wordpress. Hadde Blogg.no en periode, men likte det ikke. Synes faktisk wordpress er bedre enn blogg.no, men smaken er som baken. Selv vurderer jeg å flytte meg over til en svensk bloggside. Devote.se heter den, og hvis jeg har skjønt det rett er det skikkelig mange valgmuligheter til design, og lett og få ditt helt egne design.
    De eneste jeg har hørt som klager på devote er de som vil ha masse penger for bloggingen, og siden jeg ikke har noen ambisjoner om å tjene spenn på bloggen min, tror jeg devote er et kjempegodt alternativ.
    Herre min hatt dette ble langt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s