Apriiiilsnaaarr…

Jepp, og så var årets førsteapril snart over. Alt av medier har kommet med sine spøker og folk rundt meg har prøvd med andre. Jeg ble nesten lurt to ganger. Først ble jeg egentlig lurt av Markus, men det var liksom før klokka ble tolv i går, så det gjelder ikke. Jeg gikk bare på spøken i fem minutter uansett. Også ble jeg nesten lurt av Hello Kitty Hell-mannen, fordi han skriver så utrolig overbevisende og sånn som han alltid pleier, liksom. Det var kjempefestlig, for kjempemange gikk på. Spøken hans er på førstesiden av bloggen, så det er bare å lese og le i vei.

Den morsomste spøken må uten tvil komme fra Nine Inch Nails.
http://www.nin.com/pub/strobelight/
STROBE LIGHT kommer uten tvil til å bli deres beste album, den er tross alt produsert av Timbaland og sjekk den lista med gjestearister. «Still hurts» kommer nok til å bli veldig bra. Hahaha. Sjekk de ufattelig deilige shade shuttersa på coveret!

bilde-2

Også var det selvsagt kjempemange teite spøker overalt. Pelle Politibil skulle selges til Tromsø, Facebook skulle stenges fra alle skolenett i Nordland, Stabæk skulle bytt navn til FC Stabekk Barum for et mer internasjonalt image, alt på YouTube var oppned (det var egentlig ganske koselig) og så videre.

Jeg har ikke vært helt suksessfull med mine spøker, jeg heller. Veldig få trodde på at jeg hadde fått aids, og Daniel gikk ikke på historien min om en løve og en elg utenfor vinduet mitt, som prøvde å bryte seg inn. What a shame. :/

Ellers har dagen vært koselig. Så film på skolen før klassen og The great Abel dro på Fellini for et slags avskjedsmåltid. Nå er det bare foto igjen av mediefag. FOTO helt fram til sommeren. Hurra! Innviet forresten Stinky-koppen min i dag. Jeg vet at alle mine kjære én lesere digger å høre om at jeg innvier Mummikopper, men nå har jeg altså ikke fler igjen, så om du er veldig interessert i oppfølger må du nok kjøpe meg en kopp eller fem. Det får du lov til!

stinkykopp

Fant Mummi på asfalten i dag. Litt sånn tynn og lang, men like fullt en mummi!

mummiasfalt

Nå skal jeg gjøre lekser og være litt sur. Kommer nok til å bestille meg noe fint for å ikke være så sur mer.

Reklamer

4 kommentarer

Filed under Egoism, Miscellaneous, School

4 responses to “Apriiiilsnaaarr…

  1. Oh my god. Den NIN-spøken er sikkert årets beste. TIÅRETS BESTE. Still Hurts (feat. Alicia Keys). Jeg må innrømme at jeg er nysjerrig på den!
    Mummien liknet mer på en hvit sjiraff, men så har jo ikke jeg sett mummi siden jeg var 4. Han kan jo ha strukket seg litt siden den gang.

  2. utrolig freshe asfaltgreier du finner for tida da!

  3. Jeg skulle nesten ønske de kunne gi ut plata, for det hadde vært ufattelig nice. 😀

    Det ække en giraff, asså. Det er en mummi. Kanskje noget abstrakt, men likefullt en mummi. De er fortsatt ganske korte og tjukke i virkeligheten(haha).

    Javeit, Arja. Det er gøy!

  4. koffø he du fått vita kofføet rom du ska bu på allerede? midtli 1…. jaja hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s