Kjæære dagbok…

JESUS ALTSÅ, jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg for design på bloggen min. Ingen av skinsa man kan velge ser ut som jeg vil. Og man må betale for å kunne bruke egne CSS-koder, og det gidder jeg virkelig ikke! … foreløpig. Har et superfint skin liggende, men jeg fikk det ikke helt til å funke, so just like totally FUCK THAT! 😦 Har skikkelig lyst på eget domene og web-hotell, men føler liksom ikke at jeg orker å bruke 400,- på det i året. Det er ikke så veldig mye, men liksom, likevel.

jazz_jack_rabbit

Jeg har ferie og det er dødsgodt. Ser masse film og spiller masse Jazz Jackrabbit. Jazz Jackrabbit spilte jeg masse da jeg var lita, og jeg hadde helt glemt det, helt til jeg leste om det i en annen blog. Åååå, det er skikkelig koselig å spille det igjen. Jeg er skikkelig dårlig, men det er koselig likevel. Bringer fram en del minner fra da jeg og ei venninne, som jeg ikke har kontakt med lenger, satt og spilte til vi fikk firkanta øyne. Vi var jævlig dårlige, vi og.

Fikk forøvrig pakke i posten i dag. Fra det o store Hong Kong. Jeg har jo gått crazybananas på ebay i det siste, og i dag kom første pakke. Supercute Hello Kitty-smykke. : D Det kostet meg typ 40 kroner. Får masse mer snart, blant annet et nytt smykke, ti par fake lashes og ei superfin Hello Kitty-skulderveske. Jajajaaaa.

bilde-335

Jeg, Daniel og Julia er godt igang med ølsmakingen vår. Det tok lenger tid enn vi trodde, det er slitsomme saker nemlig, så vi har bare kommet 1/3 på vei. Bedre å ta seg god tid, enn å skynde seg og komme med dårlige anmeldelser. Eh. Ja. Vi er ufattelig dårlige på å analysere og karakterisere øl, men vi har det koz og det er det viktigste. Jeg skjønner hvorfor øl- vin- og generelt mat-/drikkeanmeldere bruker sære ord og vulgære sammenligninger/metaforer. Det er skikkelig vanskelig Kjå beskrive smaker av og til, og da får man bare prøve så godt man kan. Jeg kommer selvsagt med et eget ølinnlegg når vi er ferdig med prosjektet vårt. Gled dere! (Beklager forøvrig verdens dårligste bloginnlegg, men noe må jeg jo skrive lol!)

koskoskos. : )

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Egoism

2 responses to “Kjæære dagbok…

  1. Stine Lise

    Omg omg, inget om vår flotte kortskallekveld? (som forøvrig er foreviget på min mobil og soon to be face :D)

  2. Dette er jo skrevet før kortskallekvelden da, dumma. 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s