En råners liv…

Er egentlig ikke så veldig glad i dagbokblogging i så stor grad som dette, men okei, dette har vært litt av en dag. Forsov meg, og mista den siste bussen som går forbi her til skolen. Måtte derfor få supersnille mamma til å kjøre fra jobben for å få meg på skolen. To-tre minutter på ti var jeg utenfor skolen, og rakk det akkurat. Flaks, hurra, tenkte jeg. Senere skulle det vise seg at historietimen jeg akkurat rakk, varte i tyve minutter. Etter det hadde vi plutselig ikke noe undervisning i det hele tatt, fordi de to lærerne vi skulle ha senere på dagen var borte. Mye stress for ingenting. Siden vi ikke hadde noe bedre å gjøre, dro jeg, Lina, Kristin, Tone og Stine Lise hjem til meg for å spille kortskalle. Fett nok, det.

I kveld hadde jeg ikke planlagt noe som helst, og satt og så på Batman da Daniel plutselig stiller spørsmålet «Være med på Mega om jeg kjører? Vi kan kjøpe øl for 500 kroner!» Det viste seg at deres bil var i bruk, så vi endte opp med min deilige Golf fra 1986. Låsen til begge dørene var litt kuken da vi skulle dra, men vi fikk åpna bilen og kommet oss av gårde.

På Mega kjøper vi en helvetes masse øl. 29 forskjellige sorter, til den nette sum av 800 kroner. Vi skal ha ølsmaking på lørdag. Folk på butikken og i kassa lo litt av oss, men hey. Da vi skulle hjem igjen fikk vi dog større problemer med de nevnte låsene. Denne gangen gikk det absolutt ikke an å få opp dørene, så det endte med at Daniel måtte kravle inn gjennom bagasjeromdøra. Jepp. Det så absolutt ikke suspekt ut i det hele tatt, jeg lover. wunderbaum

Da vi likevel kom oss inn i bilen og dro fra butikken fant vi ut at vi skulle kødderåne litt. Ingen av oss har råna før, så vi tenkte vi skulle kjøre den offisielle råneruta i Bodø. Den de ordentlige rånerne bruker, liksom. Det er litt rundt SAS-hotellet og sånt. Med tidenes rånebil med terninger i ruta og mildt sagt veldig døv musikk dro vi avsted. Etter en stund sier jeg noe sånt som «tror faktisk det e mulig å få bot for råning. sånn hvis man e helt vill, liksom. Tenk om vi faen hadde klart å få bot den ENE gangen vi liksom råna. Hahahah.» Jeg tuller ikke, fem minutter senere hadde vi politiet etter oss. Daniel trodde bare de ville forbi, siden de blinka med blålysene og det hele, men neida, da vi svingte av veien, gjorde de det samme, og vi måtte opp med vinduet.

Politimannen var i grunn bare ganske søt, og lurte på om vi hadde problemer med døra, sånn siden vi brukte så lang tid på å åpne vinduet og sånt. Så lurte han på hvor vi hadde vært og hvor vi skulle. Da vi fortalte at vi hadde vært på City Nord og skulle hjem, var det greit. Han trengte bare å se sertifikat og så fikk vi dra. Det var driiitskummelt, og skrekkelig festlig. Etter det var vi ikke like gira på å råne mer, så vi dro hjem. :p

Hvis det er sånn det foregår, tror jeg det er veldig slitsomt å være råner. Gudameg, så skummelt. Må kanskje skaffe meg en wunderbaum, likevel.

800px-wunderbaum
Illustrasjonsfoto stjålet fra google.com!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Egoism

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s