Well, what is it today? More spelunking?

I går, lørdag altså, var jeg på fest hos Henrikke. Det var koselig å treffe henne igjen og sånt, men jeg kjente ingen andre der og dro derfor ganske kjapt. Fikk kastet i meg mine fire bokser Battery blandet med en dugelig menge vodka på relativt kort tid, noe som gjorde at jeg ble ganske heftig og bedugget. Det resulterte i at jeg, ensom som jeg var, fikk overtalt Daniel og Julia til å komme hit en tur, angivelig for å drikke oss dritings på rommet mitt, eller noe sånt. Det var i alle fall min plan. Vi så heller litt på Truls Svendsen@YouTube, snakket piss og planla tur på byen neste helg i stedet. Det blir vel stas. Vi fant også ut av den store hemmeligheten bak Sur Grønn, som tydeligvis ikke var en særlig stor hemmelighet likevel.

Mamma har brukt hele helga på å sy skjørt til meg, på eget initiativ. Helt av seg selv bestemte hun seg for å sy en kopi av et skjørt jeg hadde før. Brukte det så mye at det til slutt gikk i oppløsning, men mamma tok tydeligvis vare på fillene og har altså lagd en kopi. Det er ferdig nå, skal bare en tur innom vaskemaskinen, og det ser superbra ut. Hurra!

Har sett Batman Begins to ganger i dag. Skulle i utgangspunktet bare se den en gang, selvsagt, men jeg var så gira da den var ferdig at jeg måtte se den en gang til, siden jeg ikke kunne fortsette med The Dark Knight. TDK er heldigvis på vei i posten til meg, sammen med Batman (Den Tim Burton-filmen), A Beautiful Mind og En Vampyrs Bekjennelse som har en mye bedre tittel på engelsk som jeg ikke husker. Bruker mer penger på film enn musikk for tiden, merker jeg. Det er jo kos, for film er… kos.

Har også sett Little Women, også kalt Unga Kvinnor, som det står på mitt deilige, svenske cover. Takk, cdon.com! Altså, jeg hater oppriktig den filmen. Eller, mesteparten av den. Jeg hater virkelig, virkelig Kirsten Dunst og den drittungen hun spiller. Blir oppriktig sint av å se henne. Likevel elsker jeg filmen og ser den om og om igjen. Det er helt sykt. Så den sammen med Maria en gang, og hun skjønte hva jeg mente med elsk/hat-greia. Christian Bale er jo supernice i den, da. Han var vel typ 20 da den ble spilt inn. Kirsten Dunst var 12. Fysjogæsj. Det var forresten helt tilfeldig at jeg valgte to forskjellige filmer med Christian Bale i dag, altså. Er ingen supahdupah Christian Bale-fangirl 4evahevah. Fnis.

cb_lilwomen

På fredagen ble klassen møtt av vår nye «gymlærer», en student som skal være sammen med vår ordentlige gymlærer noen uker framover. Hun skulle ha timen, og de nevnte timene framover i tid, og den hadde hun virkelig til gangs. Klassen er vant til å ha skolens sløkkeste gymlærer, og gymtimer bestående av «vi skal være i styrkesalen. dere kan…gjøre hva dere vil, basicly.» og møtet med en hardbarka student som gjør alt etter boka, og jobber hardt for å få gode karakterer på praksisen sin… Vel, tror jeg snakker for omtrent alle om jeg sier at media var i sjokk. Kan oppriktig ikke huske sist jeg var så støl som jeg var (er!) etter den timen, det er helt sinnssykt. Har fortsatt problemer med å røre meg. Det er egentlig ganske godt. Ellers…

– Jeg elsker Truls Svendsen. (Vil du gifte deg med meg?)
– Kom på hvorfor jeg sluttet å drikke «rein» Vodka & Battery. (Kvalm, gratulerer! Tror hemmeligheten er vodka&batteryvann&isbiter)

SATAN, DETTE BLE LANGT.
GOD NATT!

sesam_stasjon__sver_366540a

Reklamer

5 kommentarer

Filed under Egoism, Film & TV

5 responses to “Well, what is it today? More spelunking?

 1. HAHHAAHAHA jeg LIKER at du liker Batman 😀 <3<3<3<3<3<3<3

  Jeg så Truls Svendsen på Gardermoen på fredag.

  men, jeg blir jo aldri ferdig med Batman. Spelunking hehehe. Utrolig bra ord 😀 Jeg må skrive et Batmaninnlegg i bloggen, altså! (har ikke noe å skrive om når jeg er på perm)

 2. Hahahahah, det er jo hovedsaklig din (og litt Julias (Tim Burton-Batman!)) skyld at jeg liker Batman, da. Vær fornøyd med deg selv. 😀

  ÆÆÆÆ, Truls Svendsen på Gardermoen! Åååå, jeg ville dødd på meg, fått noen til å ta bilde av oss og… Fått autograf. (Litt tidlig å brake løs med frieri med en gang, tenker jeg!) Åååååå. Det er i slike situasjoner man burde ha polaroidkamera! TENK å ha signert bilde av seg selv og TS. ❤

  Det var lite Batman i innlegget ditt!

  SPELUNKING. Verdens beste ord, srsly. Speluuuunking, lol.

 3. Ja, det er jo grenser for hva jeg kan skrive om Batman før folk begynner å kjede seg.. MEN jeg synes det er dårlig at du ikke har tatt del i konkurransen.

 4. Jeg tror det går bra å skrive mer enn to linjer før det skjer, da. ;D

  Har deltatt i konkurransen og venter bare på premie!

 5. KrisBl

  Bra du synes Batman Begins var bra, noe som den er!
  The Dark Knight er faktisk, tro det eller ei, bedre enn den første, så hvis du Begins 2 ganger blir du nok sittende å se TDK 4 ganger 😉
  En Vampyrs Bekjennelse er nok Interview with a/the Vampire på engelsk… Det er den filmen med Brad Pitt & Tom Cruise, sant?

  Hvis du vil se flere Christian Bale filmer, sjekk ut mitt innlegg om han! Han har vært med i en god del kule og bra filmer!! 😛 Selv om man ikke er Bale fan så er det nok filmer man burde se!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s