Babooshka, Babooshka, Babooshka-ya-ya!

Kate Bush! Hvorfor har jeg ikke funnet henne før? Dette er jo fantastisk. Har jo hørt om henne, bare aldri noe av henne. Med unntak av «Babooshka» som jeg ikke visste var henne. Supersøt dame med superfunky og snål musikk. Sjekket henne ut etter at en luring imiterte henne på Norske Talenter. Er helt bergtatt. Videoene til Wuthering Heights er kjemperare. Mulig de andre videoene hennes også er det, men har bare sett de to. Jaja! Tror jeg kan bli litt glad i henne.
katebush
.

Luringen på Norske Talenter het forresten Ingve og han var skikkelig flink. Tror jeg har sett klippet på YouTube førti-femti ganger snart. Dere burde sjekke, om dere ikke allerede har sett det. «Norske talenter ingve» @youtube. Funker forøvrig med bare «Ingve» også. Jeg er nesten forelsket! Tenk å våkne opp til lyden av The Joker… Man er morgengretten og generelt dynge, og det første man får slengt i fleisen er «why so serious?» Hihihihih! Åh. Jeg vil ha ham. Liker forresten navnet skikkelig godt. Ingve!

Hadde forøvrig skrivedag til særemnet i dag. Det gikk kjempedårlig og jeg er livredd for å få karakteren. Tenk at jeg klarte å ødelegge hele norskkarakteren i mitt siste semester på VGS. Det er skikkelig typisk og jeg vil nesten begynne å grine. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg synes det er mye verre å få dårlige karakterer fra Grete enn fra andre lærere. Det er noe spesielt med Grete og jeg vil virkelig vise henne at jeg kan det jeg holder på med. Bæsj, jeg ødelegger alltid alt. Jaja.

LALALALALALA

bilde-234

Reklamer

3 kommentarer

Filed under Music

3 responses to “Babooshka, Babooshka, Babooshka-ya-ya!

  1. Kate Bush er jo the shit<3 Men jeg har altså bare hørt The Kick Inside-albumet. Det lånte/stjal jeg fra mamma for noen år siden 😀

  2. Nice. 😀 Har bare Hounds of love og The whole story foreløpig, men driver og laster ned (fysjameg!) resten. Tror jeg kommer til å kjøpe et par album senere.

  3. miley bladet selges på narvesen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s