Dagens lille utblåsning.

Kjære Ali Farah.

Jeg syntes synd på deg da du, for rundtom et år siden, lå i parken og holdt på å dø. Mediene pøste på med oppslag om hvordan ambulansesjåførene dro. Det enormt populære bildet så man overalt, og saken var generelt veldig trist. Skal innrømme at jeg den gang ikke tenkte på ambulansesjåførenes side av saken, men stolte blindt på det mediene skrev og viste.

Først for etpar måneder siden, fikk en ambulansesjåfør fortelle sin side av hendelsen. Jeg fikk vondt inni meg da jeg leste det han hadde skrevet, hadde liksom ikke tenkt over hvordan dette hadde påvirket hans liv. Livet hans er ødelagt. Likevel svarer du som om mannen virkelig har gått inn for å ta livet av deg. Da jeg leste det du hadde skrevet, satt jeg med en blanding av disse uttrykkene: :——O o___O -.- >_< ! Bortsett fra at jeg ble sånn passelig veldig sint, ble jeg også direkte pinlig berørt. Det er regelrett det teiteste jeg har lest. Du driter deg så loddrett ut at det ikke er morsomt engang. DU er den som ikke er menneskelig i denne saken.

Jeg syntes som sagt synd på deg. Nå føler jeg ikke et fnugg av medlidenhet for deg lenger. Faktisk, så blir jeg nesten fysisk kvalm av å høre om deg og driten du spytter ut.

Jeg er ikke sint fordi du er mørkhudet, jeg er sint fordi du oppfører deg som en helvetes sutrete kuknisse.

Hjertelig hilsen
Ingvïll Hattifnatt Nilsen

PS.
HVA I HELVETE SKJEDDE MED KISEN SOM FAKTISK SLO DEG TIL HELVETE NED? VET DU I DET HELE TATT HVA HAN HETER? ER DU SINT PÅ HAM????

Reklamer

4 kommentarer

Filed under Whining

4 responses to “Dagens lille utblåsning.

 1. Kristin

  WORD! Helt helt enig 🙂 Ja, kanskje de gjorde en feil da de ikke tok han med seg, men tilogmed folk i helsevesenet gjør feil, det betyr ikke nødvendigvis at man er rasist. Go Ingvill! 😀

  Forresten, sjekk denne saken:

  http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article2787287.ece

  Jeg blir så lei meg 😦

 2. Jeg vil nesten begynne å gå i begravelser bare for å hindre at det skjer. Selvom vedkommende aldri kommer til å merke noe, lizm. Dakar.

 3. Arjaparja

  Kanke du gi meg en innføring i hva ambulansesjåføren sa til sitt forsvar?
  Skal prøve å leite det opp på aftenpozten nå, men hvis jeg ikke finner det så-.

 4. Audun

  Ingvill, du har helt rett i din fremstilling. Mitt standpunkt er at om Ali finner det så forferdelig i Norge, så kan han jo bare reise tilbake dit han kom fra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s